SanDisk ULLtraDIMM DDR3 400GB SSD

sandisk-ulltradimm-400gb-ssd

SanDisk, in parteneriat cu Diablo Technologies, revolutioneaza stocarea datelor prin plasarea SSD-urilor pe magistrala de memorie. SSD-ul ULLtraDIMM DDR3 de 400GB este ultima reusita a celor de la SanDisk. ULLtraDIMM DDR3 SSD se conecteaza la BUS-ul de memorie prin sloturi DIMM standard, pentru a reduce decalajul de viteza dintre dispozitivele de stocare si memoria RAM.

Cu o latenta de scriere mai mica de 5 microsecunde la nivel de DIMM, noua tehnologie impune de asemenea existenta unui software care sa stie sa lucreze cu asemenea de latente. Astfel, SanDisk a dezvoltat platforma proprietara numita Guardian Technology ™, pentru a putea satisface nevoile de lucru intensive si latentele mici ale SSD-urilor ULLtraDIMM.

sandisk-ulltradimm-ssd

SSD-urile ULLtraDIMM au aplicatii pe servere, acolo unde este necesara o putere de calcul mare si timp de raspuns extrem de mic. ULLtraDIMM utilizeaza doua controlere Marvell 88SS9187 care ruleaza platforma software Guardian Technology ™. Acest tandem ofera performante aleatoare de citire/scriere de 140.000/40.000 IOPS si viteze secventiale de citire/scriere de pana la 880/600 MB/s.

Memoriile SanDisk eMLC NAND de 19nm folosite pe aceste SSD-uri, suporta pana la 10 DWPD (Drive Writes Per Day) si sunt garantate 5 ani. SSD-urile ULLtraDIMM au de asemenea un MTBF (Mean Time Between Failures) de 2.500.000 de ore. Cel mai important atribut insa, este latenta de 5 microsecunde care submineaza si pe cele mai noi SSD-uri NVMe pe PCIe de la Samsung sau Intel.

Mai multe despre aplicatiile si caracteristicile complete ale SSD-urile ULLtraDIMM de 200 si 400 GB puteti gasi aici: SanDisk

De asemenea, ai putea dori...