Asistenta IT Online

help-desk-it

HELP DESK IT – Intrebari si Raspunsuri


Pe aceasta pagina, EPA Systems vine in sprijinul clientilor sai si nu numai, incercand sa raspunda intrebarilor legate de diverse probleme hardware sau software, probleme pe care le intampinati in activitatea zilnica in fata calculatorului, fie ca asta se intampla in cadrul companiei unde activati, fie acasa langa calculatorul personal. Serviciul de depanare si asistenta IT online este gratuit si asa va ramane. Uneori este posibil sa nu putem raspunde in timp real, insa va rugam sa lasati mesaj si veti primi cu siguranta un raspuns! Va multumim!

Suportul tehnic online pentru PC, include de asemenea si interventii remote. In astfel de cazuri, va rugam folositi programul remote AnyDesk. Click pe logo!

anydesk


In cazul cand este necesara o conexiune remote, din motive ce tin de siguranta, datele de logare se vor trimite obligatoriu prin sectiunea > Contact.


Nota! Pentru a putea vedea raspunsurile la intrebari atunci cand se schimba ordinea acestora, activati optiunea „Archive” din subsolul ferestrei de dialog!