Magazin Echipamente IT Craiova – Solutii hardware profesionale


Magazin Calculatoare, Periferice si Componente PC Craiova

EPA Systems Craiova vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa achizitioneze tehnica de calcul de calitate superioara si in acelasi timp la un pret accesibil.

Daca te intrebi unde gasesesti calculatoare si echipamente perferice ieftine in Craiova, afla ca oferta noastra vizeaza cu precadere piata locala din Craiova si cuprinde o vasta gama de produse IT din gama profesionala care pot satisface si cele mai exigente cerinte.

Veti gasi in cadrul magazinului o gama variata de tehnica de calcul noua si reconditionata, precum computere tower si desktop, laptopuri, servere, workstation, monitoare LCD, imprimante laser, componente pc, ups-uri si altele, toate de o calitate deosebita.

Majoritatea produselor sunt refurbished si apartin unor producatori cu traditie in domeniul IT, precum HP, IBM, Lenovo, Dell, Fujitsu, Samsung, Intel, Acer, Nec, Toshiba, Lexmark, Brother, Canon, Xerox si multi altii, produse recunoscute pentru valoarea si fiabilitatea lor in timp. Marcile comercializate fac parte in general din gama business si sunt in mare parte produse de top din clasa respectiva.

Astfel, prin achizitia unor echipamente IT refurbished ieftine, aduceti o economie importanta in buget, fara a face rabat de la calitate. Oferta IT se adreseaza deopotriva atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice, iar solutiile hardware oferite sunt dintre cele mai bune.


*Nota: Produsele se aduc la comanda in limita stocului disponibil la furnizor! Comenzile se preiau saptamanal pana Miercuri la ora 12:00! Transportul si livrarea se efectueaza saptamanal in fiecare zi de Joi!