Primele extensii pentru Microsoft Edge – AdBlock si AdBlock Plus

adblock-edge-extention

Din cate se stie, Microsoft s-a laudat printre altele ca noul sau browser Edge va beneficia si de o serie de extensii care le va face utilizatorilor navigarea mai placuta si mai eficienta. Si se pare ca se tine de cuvant. Edge este succesorul lui Internet Explorer, un browser care si-a pierdut relevanta in ultimii ani, devenind tinta multor glume datorita lacunelor sale in materie de securitate si performanta.

Si cum Microsoft a promis ca acest lucru se va schimba, iata ca in curand utilizatorii browserului Edge, vor putea folosi primele extensii, acestea fiind AdBlock si AdBlock Plus, cele doua fiind unele dintre cele mai solicitate extensii de catre internauti.

Astfel, utilizatorii Windows 10 Insider versiunea 14332, pot descarca deja din Windows Store cele doua versiuni de Adblock si Adblock Plus.
In curand, extensiile vor fi accesibile tuturor. Sa nu uitam ca printre altele, multitudinea de extensii a fost si este factorul principal care a stat la baza succesului celorlalte browsere concurente. Este imbucurator faptul ca developerii isi dau interesul si se preocupa acum si de acest ecosistem numit Edge.

Cu ajutorul lor si al celor de la Microsoft, browserul Edge ar putea deveni un rival de temut pentru deja consacratele Chrome, Mozilla sau Opera.

De asemenea, ai putea dori...