Bitdefender 2015 – OneClick Security

bitdefender-2015

Bitdefender a lansat versiunea 2015 a suitei de produse de securitate Oneclick Security. Din suita fac parte trei module si anume: Bitdefender Antivirus Plus 2015, Bitdefender Internet Security 2015 si Bitdefender Total Security 2015.

„Simplitatea constituie coloana vertebrala a noului Bitdefender 2015. Sunt increzator ca fiecare utilizator, indiferent de nivelul competentelor in ceea ce priveste utilizarea computerului, va intelege in doar cateva minute noua linie Bitdefender 2015 si va sti sa foloseasca produsul chiar mai repede de atat. Criminalitatea cibernetica in crestere si utilizarea la scara larga a tehnologiei, accentueaza necesitatea securitatii, astfel ca a trebuit sa construim un concept extrem de prietenos in spatele tehnologiilor noastre cheie”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security, Bitdefender.

Cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care evalueaza activitatea desfasurata de utilizator si ajusteaza setarile si resursele pentru a sustine fiecare tip de actiune. Bitdefender integreaza de asemenea modulul Wallet, ce securizeaza datele sensibile, in tandem cu browser-ul securizat Safepay. Noul Quick Vulnerability Scanner avertizeaza in privinta software-ului neactualizat si vulnerabil sau asupra setarilor posibil periculoase ale sistemului. O alta optiune numita OneClick Optimizer, mentine viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, iar tehnologia Bitdefender Photon se adapteaza gradual pentru a imbunatati performanta.

Cele trei module Bitdefender 2015 Oneclick Security au urmatoarele preturi:

• Bitdefender Antivirus Plus 2015 – 3 PC-uri/1 an – 169.95 lei
• Bitdefender Internet Security 2015 – 3 PC-uri/1 an – 259.95 lei
• Bitdefender Total Security 2015 – 3 PC-uri/1 an – 289.95 lei

In Statele Unite, Bitdefender 2015 este disponibil de la inceputul lunii Iulie si a primit deja distinctia Editor’s Choice acordata de vestita publicatie americana PC Mag.

Sursa

De asemenea, ai putea dori...