Ammyy Admin – utilitar pentru remote desktop connection

ammyy-admin-free

Pentru cei care au nevoie de o conexiune „remote desktop”, va prezint mai jos un utilitar micut si un foarte bun inlocuitor al mai cunoscutului Team Viewer. Se numeste Ammyy Admin si cu ajutorul lui puteti face o conexiune „remote desktop” foarte rapid si usor. Ammyy Admin permite acces rapid de la distanta pe calculatorul tinta, trecand peste firewall si NAT, iar securitatea datelor este asigurata printr-un sistem avansat de criptare de tip AES (Advanced Encryption Standard) si RSA (algoritm criptografic cu chei publice).

ammyy-admin-free

ammyy-admin-free

ammyy-admin-free

ammyy-admin-free

Ammyy Admin ofera functia de manager de fisiere astfel incat se pot copia foldere sau fisiere cu dimensiunea de pana la 140 Tb cu posibilitatea de a relua descarcarile intrerupte fara pierdere de informatii. Operatiunile cu fisiere sau foldere includ copiere, mutare, redenumire, stergere si altele. Are suport HTTPs (secure connection) si functioneaza pe toate variantele de Windows incepand cu Windows 2000/XP/Vista/7/8, Windows Server 2000/2003/2008, fiind compatibil cu ambele platforme, 32 sau 64 de biti. De asemenea Ammyy Admin mai ofera si functia de „voice chat”, utila atunci cand se organizeaza conferinte online, prezentari sau cursuri prin Internet.

In concluzie, Ammyy Admin este un utilitar free care nu necesita instalare, sau alte ajustari, cu o interfata user-friendly si intuitiva, excelent pentru scopul pentru care a fost creat. Il gasiti aici: DOWNLOAD
Alte amanunte pe pagina producatorului: Ammyy
Foto: Ammyy

De asemenea, ai putea dori...