Windows Spy Keylogger 1.0

windows-spy-keylogger

Windows Spy Keylogger este un instrument free de monitorizare a activitatii unui PC, conceput de cei de la SecurityXploded, un grup de cercetare si dezvoltare a mai multor instrumente de securitate, inginerie inversa si criptografie.

Windows Spy Keylogger este un bun utilitar pentru parintii care doresc sa monitorizeze activitatea celor mici atunci cand acestia au acces la calculator, sau pentru cazuri cand alti utilizatori mai putin avizati au acces la calculator si se doreste supravegherea acestora. Utilitarul inregistreaza absolut toate comenzile de la tastatura si le pune intr-un log care se gasete „by default” in „C:\Users\[UserName]\AppData\Local\Temp”, insa calea acestuia poate fi schimbata dupa preferinte.

Spre deosebire de alte astfel de programe care de obicei sunt greu de depistat, motivul fiind lesne de inteles, Windows Spy Keylogger este cat se poate de transparent. Acesta poate fi gasit cu usurinta in Control Panel la “Programs and Features”, nu cere drepturi de administrator la instalare si poate fi de asemenea vizibil si ca proces in Task Manager.

Windows Spy Keylogger functioneaza pe toate sistemele de operare de la XP in sus, inclusiv Windows 10, atat in variantele pe 32 biti cat si pe 64 biti. Programul il gasiti aici.

De asemenea, ai putea dori...