Free Viewer – utilitar pentru vizualizarea si editarea fisierelor

free-viewer

Free Viewer este un puternic utilitar gratuit, cu ajutorul caruia putem vizualiza si edita o multitudine de formate de fisere, fara a mai fi nevoie de softuri dedicate. Cu Free Viewer puteti vizualiza peste 100 de formate de fisiere, fie ca sunt imagini, documente, arhive, fisiere video si multe altele. O lista completa gasiti mai jos:

3GP7zAMRARWASP
ASPXAVIBATBMPC
CF2CFGCR2CRWCS
CSSCSVDEBDNGDOC
DOCXDOTDOTXEMLERF
FLACFLVGIFGZHTM
HTMLICAICOINIJAR
JAVAJPEGJPGJSJSP
KMLLOGMEFMIDMKV
MOVMP3MP4MPEGMPG
MRWMSGNEFODTORF
PAGESPDFPEFPHPPNG
PPSPPTPPTXPSDQIF
RAFRARRAWREGRESX
RTFSQLSR2SRTSVG
SWFTARTGZTIFTIFF
TORRENTTXTVBVCFWAV
WMVWPSX3FXFDLXLS
XLSMXLSXXMLXPIXPS
ZIP

Odata ce s-a instalat, Free Viewer se va asocia automat cu formatele de fisiere cunoscute si care nu au aplicatii dedicate instalate. De asemenea, asocierea tipurilor de fisiere se poate personaliza in functie de preferintele utilizatorului. In plus, pe langa optiunea de vizualizare, Free Viewer detine si functii de editare, ce e drept limitate, cum ar fi redimensionarea unei imagini, decupare, editarea de calcul tabelar, conversii de documente sau dezarhivare.
In concluzie, Free Viewer este un utilitar gratuit de care poate benificia orice tip de utilizator pentru a-si desfasura activitatea zilnica pe calculator, fara a mai fi nevoie sa instaleze o multime de softuri aditionale. Il gasiti aici.

De asemenea, ai putea dori...