Adorabilul RoBoHon, mai mult decat un smartphone

robohon

Daca v-ati plictisit de multitudinea de modele de telefoane smart care exista pe piata in prezent si care arata intr-un mod foarte similar, iata ca cei de la Sharp vin si sparg acest tipar cu o noua inventie adorabila care se numeste RoBoHon. RoBoHon este mai mult decat un smartphone, este un robotel extrem de simpatic, plin de abilitati si functii.

RoBoHon imbina cu succes conceptul unui smartphone modern cu functiile unui asistent virtual aproape omniprezent. Are o inaltime de 19.5 cm, cantareste 390 gr si este controlat in principal de vocea celui care il utilizeaza. In spate are un ecran de 320×240 px pentru task-uri mai complicate, detine tehnologie pentru recunoastere faciala si vocala, tehnologie 3G, WiFi si LTE, are un procesor Quad-Core Qualcomm Snapdragon MSM8926 la 1.2 GHz, functii de telefon, email, diverse aplicatii, camera frontala si chiar un mini-proiector.

De asemenea, simpaticul robotel, poate merge inainte, inapoi, poate sta jos, poate chiar dansa si gesticuleaza intr-un mod haios atunci cand are ceva sa-ti comunice. Dupa cum declara cei de la Sharp, viitorul lui RoBoHon nu e foarte departe, acestia incercand sa-l aduca pe piata in primele sase luni ale anului 2016. Nu se stie nimic despre pret inca si nici daca va fi gasit si pe alte piete in afara de cele din Japonia. Pana atunci insa, va las sa va delectati cu un clip de prezentare in care puteti urmari o parte din potentialul acestui adorabil robotel.

https://youtu.be/HQtIlxe_ZkY

De asemenea, ai putea dori...