Playere Video

Kmplayer

KMPlayer este  unul din cele mai bune playere existente, din punctul meu de vedere, cel mai bun. Un player exceptional care pe langa multiple optiuni de redare a fisierelor audio si video, suporta si fisiere jpeg, bmp, gif, png, avand totodata si posibilitatea realizarii de capturi video, limba romana, „super speed mod” pentru calculatoare cu placi video mai slabe si care faciliteaza utilizatorul sa poata viziona fisiere in  format HD 720p in conditii excelente. High class player!
KMPlayer: http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=4094

vlc

VLC media player este de asemenea un player foarte bun cu o multime de optiuni. Nu trebuie instalate codecuri, consuma putine resurse, deschide orice format media (audio sau video), porneste mai rapid decât orice alt program asemanator, exista varianta pentru orice sistem de operare, este complet gratuit, este actualizat frecvent si multe altele. 
VLC media player for Windows:  http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

mediaplayer

Media Player Classic Home Cinema este un program gratuit folosit pentru redarea audio si video. Proiectul este bazat pe originalul Media Player Classic creat de Gabest. Dupa ce autorul a incetat lucrul la acesta, noile versiuni au fost lansate printr-un nou proiect numit Media Player Classic Home Cinema.  Acest player suporta un numar mare de formate pentru fisiere multimedia. Excelent pentru redarea fisierelor in format HD. Un lucru foarte bun la acest player este suportul pentru DXVA (DirectX Video Acceleration). In principiu, aceasta tehnologie permite utilizarea unitatii de procesare grafice (GPU) pentru decodarea video, reducand astfel incarcarea procesorului. Este extrem de utila pentru cei cu procesoare mai slabe si laptop-uri. Filmele 1080p pot fi vizionate cu o incarcare modica a procesorului. Un player de cinci stele!


bsplayer

BSplayer este o aplicatie care reda toate tipurile de fisiere media (avi, mpg, ASF, wmv, wav, mp3…) si este specializata în video si Redare DivX. Suportata si linii de comanda. Printre alte optiuni stie sa faca pan-scan si pan-scan modificabila, modificarea raportului imaginii, suport pentru playlist, schimbarea rezolutiei, fisiere AVI cu mai mult de doua surse sonore (mai multe limbi) si fisiere OGM, incluzand suport pentru mai mult de 2 track-uri audio/video. Are suport inclus pentru subtitrari si capitole; suport pentru fisiere audio externe; iesire S/PDIF pentru fisiere AC3 (cu decodor audio Intervideo), fisiere INI, suport pentru telecomanda, equalizer simplu. Cinci stele si pentru acest player!

De asemenea, ai putea dori...