Reseteaza parolele Windows cu Active Password Changer

Active Password Changer este un utilitar micut cu ajutorul caruia putem reseta parolele de administrator si user din Windows, in cazul in care acestea au fost uitate sau pierdute, eliminand astfel neplacuta situatie de a reinstala sistemul de operare. De asemenea, poate elimina si alte restrictii precum „Account is disabled”, „Password never expires”, „User Must Change Password at Next Logon”, „Logon Hours” si „Account is locked out”.

Desi exista mai multe utilitare care reseteaza parola Windows, unul dintre ele prezentandu-l in alt post aici, Active Password Changer se remarca prin simplitate si eficienta. Suporta sisteme de fisiere FAT16, FAT32, exFAT, NTFS si NTFS5, iar ca sisteme de operare este functional pentru Windows 8, Windows 7, Windows XP, 2003, Windows XP Professional x64 Edition (64-bit), Windows Server 2003 x64 Edition (64-bit) Operating Systems, Windows VISTA, Windows VISTA(64-bit) si Windows Server 2008.

active-password-changer

Active Password Changer vine in doua variante, una profesionala si una free. Varianta profesionala este cu plata si are avantajul ca se poate folosi si sub Windows. De fapt pachetul contine ambele optiuni, pentru Windows si DOS, iar varianta free o gasim numai in versiune bootabila pentru DOS si evident are mai putine optiuni, insa asta nu va impiedica cu nimic sa va atingeti scopul. Ambele variante le gasiti aici.

Nu trebuie decat sa descarcati imaginea ISO, sa o ardeti pe un CD si sa bootati de pe ea. Pentru o mai buna intelegere, cei de la Active Password Changer au pus la dispozitie si un videoclip pe care il puteti vizualiza mai jos:

Asta este tot, simplu si eficient!

De asemenea, ai putea dori...