Incepand cu versiunea 1903, Windows 10 dezinstaleaza automat actualizarile care cauzeaza probleme

dezinstalare-actualizari-windows-10

De-a lungul timpului, utilizatorii care folosesc sistemul de operare Windows 10 au raportat o multitudine de probleme in urma actualizarilor venite de la Microsoft. Desi aceste nenumarate probleme au fost sesizate celor de la Microsoft si le-a fost sugerata in mai multe randuri revenirea la optiunea prezenta in versiunile anterioare de Windows 7 si 8 de a putea instala selectiv numai anumite actualizari, lucru care a fost respins, iata ca incepand cu noua versiune 1903 asteptata in Aprilie, Microsoft introduce o facilitate prin care Windows 10 dezinstaleaza automat actualizarile care cauzeaza probleme.

In plus, in cazul in care se intampla astfel de probleme, Windows 10 va bloca automat instalarea actualizarilor problematice pentru urmatoarele 30 de zile, pentru a va asigura ca sistemul dvs. de operare poate continua sa functioneze in parametri normali. In tot acest timp, Microsoft si partenerii sai vor putea investiga si remedia problema inainte ca actualizarea sau actualizarile cu probleme sa fie retrimise utilizatorilor. Stirea a aparut pe site-ul Microsoft si poate fi vazuta aici.

In concluzie, incepand cu versiunea 1903, daca primiti notificarea din poza de mai jos, inseamna ca actualizari recente ale sistemului de operare Windows 10 au fost eliminate automat, pentru a permite acestuia din urma sa se recupereze dupa o bootare nereusita.

dezinstalare-actualizari-windows-10


We removed some recently installed updates to recover your device from a startup failure.

Inca un amanunt bun de stiut este si faptul ca actualizarile vor fi din nou eliminate daca continua sa faca probleme chiar dupa o reinstalare automata sau manuala a acestora.

De asemenea, cei de la Microsoft sfatuiesc utilizatorii sa-si impartaseasca feedback-urile utilizand Feedback Hub-ul Microsoft, astfel incat compania sa poata lua masuri in consecinta prin diagnosticarea si remedierea acestor actualizari cu probleme.

Asadar o optiune binevenita pentru noua versiune 1903 a sistemului de operare Windows 10, mai ramane de vazut buna functionare si eficienta acesteia!

De asemenea, ai putea dori...