Cum poti recupera userul si parola unei conexiuni PPPoE

parola-rds

Exista uneori situatii cand avem nevoie de userul si parola unei conexiuni PPPoE. Numai ca atunci cand avem mai mare nevoie de ele, acestea sunt de negasit. Pentru astfel de cazuri, am sa va prezint mai jos un mic utilitar cu ajutorul caruia vi le puteti recupera. Acesta se numeste Dialupass si este extrem de util pentru a ne recupera credentialele fara a mai apela la compania de cablu, care in cele mai multe cazuri este RDS.

Atentie insa, utilitarul nu va putea recupera userul si parola de pe un sistem de operare proaspat instalat. Acest lucru va trebui sa-l faceti inainte de a reinstala sistemul de operare, altfel credentialele nu vor putea fi recuperate. Conditia fiind aceea ca pe calculatorul in cauza trebuie sa existe deja setata o conexiune PPPoE, de unde utilitarul va extrage userul si parola necesare.

Programul in sine nu se instaleaza, este portabil, iar in urma lansarii executabilului, programul se va deschide si va apare ca in poza de mai jos. Dupa cate se poate observa, acesta va afiseaza in clar userul si parola conexiunii PPPoE.

dialupass

Dialupass functioneaza pe sistemele de operare Windows 2000, Windows XP, Windows 2003/2008, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8. Programelul este util intr-o multime de situatii, insa nu trebuie uitat faptul pe care l-am amintit anterior si anume ca pe calculatorul tinta trebuie sa existe deja o conexiune PPPoE functionala pentru pentru a putea recupera userul si parola. Dialupass poate fi gasit aici, iar daca doriti mai multe informatii despre el, o puteti face aici.

De asemenea, ai putea dori...