Zvonurile se confirma, Windows 10 vine si pe stick USB

stick-licenta-windows10

Vesti bune de la Microsoft pentru cei care doresc sa achizitioneze licente retail pentru computerele personale si de asemenea pentru firmele care comercializeaza licente OEM. Windows 10 vine si pe stick, ca o alternativa la clasicele DVD-uri.

Pe site-ul Amazon deja se gaseste o pagina de pre-comanda pentru Windows 10 Home, care poate fi achizitionat pe un stick USB. De asemenea si pentru Windows 10 Pro. Astfel, aceasta optiune a celor de la Microsoft vine in sprijinul celor care doresc instalarea sistemului de operare pe dispozitive care nu detin o unitate optica. Iar cum tendintele actuale ale fabricantilor de computere inclina spre lipsa unitatii optice, gestul celor de la Microsoft nu poate decat sa ne bucure.

Stick-urile USb cu Windows 10 vor fi disponibile in magazinele de retail autorizate Microsoft, cat si in magazinul propriu, incepand cu data de 30 August 2015, cel putin din ce rezulta de pe site-ul Amazon. Aparent nu se specifica daca ambele variante de 32 si 64 biti vin pe acelasi stick USB, sau pe stick-uri separate, dar probabil ca o sa aflam acest lucru la timpul potrivit.

Dupa cum se stie, Windows 10 ar trebui sa fie lansat pe data de 29 Iulie anul curent, data la care Microsoft va dezvalui mai multe amanunte legate de sistemul de operare si metodele de achizitie. Pana atunci insa, mai avem putin de asteptat!

De asemenea, ai putea dori...