USB Image Tool

usb-image-tool

Atunci cand detinem date importante si pe care nu dorim sa le pierdem accidental din diverse motive, cel mai indicat este sa realizam un backup al acestora. Pentru a realiza acest lucru, am sa va prezint mai jos un mic programel portabil care se numeste USB Image Tool si care va permite sa faceti backup foarte usor la device-uri conectate pe USB, care ulterior pot fi restaurate la fel de usor.

USB Image Tool va permite sa creati imagini de backup pentru hard disk-uri externe, unitati flash si chiar playere muzicale folosite ca medii de stocare. Dupa cum spuneam si anterior, utilitarul nu se instaleaza, este portabil si foarte usor de folosit. Functioneaza pe toate sistemele de operare de la Windows XP in sus.

usb-image-tool-device

usb-image-tool-option

Pur si simplu selectati dispozitivul pentru care doriti sa faceti backup, apoi faceti click pe butonul Backup pentru a crea imaginea de rezerva a unitatii, imagine care ulterior o puteti folosi pentru a restaura sau a duplica unitatea respectiva daca aceasta a fost deteriorata sau pierduta. Puteti folosi de asemenea, utilitarul pentru a schimba continutul unitatii prin simpla incarcare cu o imagine de backup diferita.

Prea multe nu sunt de spus, doar ca USB Image Tool este un utilitar foarte bun pentru cei care doresc sa-si tina in siguranta datele importante. USB Image Tool poate fi gasit aici.

De asemenea, ai putea dori...