SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I – cardul SD cu cea mai mare capacitate din lume

sandisk-512gb-sd-card

De la aproape un deceniu de cand a lansat primul card SD de 512 MB, SanDisk a prezentat in premiera la Amsterdam in cadrul International Broadcasting Convention 2014, cardul SD cu cea mai mare capacitate din lume. SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I are o capacitate de 512 GB si este proiectat sa faca fata cerintelor profesionistilor din lumea fotografiei si a filmului, fiind capabil sa asigure suficient spatiu de stocare pentru fotografii UHD 4k si filmari full HD.

Extreme PRO SDXC UHS-I are o viteza de scriere de 90MB/s, iar citirea se face cu 95MB/s. Nu este o viteza care impresioneaza, insa este suficienta pentru inregistrari UHD direct pe card. De asemenea, cardul este impermeabil, rezistent la socuri, la temperaturi extreme si raze-x. Formatul SDXC permite utilizarea memoriilor flash cu o capacitate de stocare de pana la 2 TB.

Extreme PRO SDXC UHS-I vine insotit si de RescuePRO® Deluxe, un soft cu ajutorul caruia puteti recupera continutul pierdut in urma unei stergeri accidentale a acestuia. Avantajele descrise mai sus au insa un pret, pret deloc de neglijat, Extreme PRO SDXC UHS-I costand numai putin de 800 de dolari. Mai multe amanunte gasiti aici.

De asemenea, ai putea dori...