SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I – cardul SD cu cea mai mare capacitate din lume

sandisk-512gb-sd-card

De la aproape un deceniu de cand a lansat primul card SD de 512 MB, SanDisk a prezentat in premiera la Amsterdam in cadrul International Broadcasting Convention 2014, cardul SD cu cea mai mare capacitate din lume. SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I are o capacitate de 512 GB si este proiectat sa faca fata cerintelor profesionistilor din lumea fotografiei si a filmului, fiind capabil sa asigure suficient spatiu de stocare pentru fotografii UHD 4k si filmari full HD.

Extreme PRO SDXC UHS-I are o viteza de scriere de 90MB/s, iar citirea se face cu 95MB/s. Nu este o viteza care impresioneaza, insa este suficienta pentru inregistrari UHD direct pe card. De asemenea, cardul este impermeabil, rezistent la socuri, la temperaturi extreme si raze-x. Formatul SDXC permite utilizarea memoriilor flash cu o capacitate de stocare de pana la 2 TB.

Extreme PRO SDXC UHS-I vine insotit si de RescuePRO® Deluxe, un soft cu ajutorul caruia puteti recupera continutul pierdut in urma unei stergeri accidentale a acestuia. Avantajele descrise mai sus au insa un pret, pret deloc de neglijat, Extreme PRO SDXC UHS-I costand numai putin de 800 de dolari. Mai multe amanunte gasiti aici.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *