Windows ISO Downloader

windows-iso-downloader.

Pentru ca am tot fost intrebat de unde se poate descarca o imagine de Windows sau Office untouched, am sa va prezint in acest articol o aplicatie portabila care va ofera acces la imaginile de Windows si Office direct de pe serverele Microsoft. Aplicatia se numeste Windows ISO Downloader si poate fi descarcata de aici.

Aplicatia necesita NET Framework 4.6.1 si Internet Explorer 11. Are o interfata grafica simpla, user-friendly si cu ajutorul careia in doar cativa pasi, va pune la dispozitie link-ul de descarcare cu imaginea ISO de care aveti nevoie.

windows-iso-downloader

windows-iso-downloader

windows-iso-downloader

windows-iso-downloader

Dupa cum se poate observa in imagini, in partea dreapta a ferestrei, exista un meniu din care se poate alege versiunea de Windows sau Office dorita. Dupa ce v-ati ales versiunea, va trebui sa va alegeti editia versiunii respective si limba in care doriti sa utilizati editia respectiva, functie de necesitati. Windows ISO Downloader va permite de asemenea sa optati intre descarcarea fisierului sau copierea link-ului de download pentru o descarcare ulterioara. Atentie insa, link-ul este valabil doar 24 de ore din momentul de cand a fost creat.

Prea multe nu sunt de spus despre aceasta aplicatie, insa este deosebita de utila pentru cei care au nevoie de imaginile originale cu Windows sau Office, fara a mai pierde timp pretios sa le gaseasca prin alte surse. Mai jos aveti si un filmulet cu prezentarea aplicatiei Windows ISO Downloader:

Alte amanunte aici.

If you like it:Share on Facebook33Share on Google+1Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon1Pin on Pinterest1Share on Tumblr1

De asemenea, ai putea dori...