Pachete Codecuri

codecuri

K-Lite Codec Pack:
K-Lite Codec Pack este un pachet de codecuri si instrumente conexe. Codecurile sunt necesare pentru a coda si / sau decoda fisiere audio & video. K-Lite Codec Pack este conceput ca o solutie usor de utilizat pentru redarea tuturor fisierele dvs. audio si video. Cu ajutorul K-Lite Codec Pack ar trebui sa fiti capabili sa rulati toate tipurile de fisiere existente la ora actuala. Cel mai bun pachet de codecuri dupa parerea mea!
K-Lite Codec Pack: K-Lite

FFDShow MPEG-4 Video Decoder:
FFDShow este un filtru DirectShow pentru decodarea si decomprimarea fisierelor DivX, XviD, H.264, FLV1, WMV, MPEG-1 si MPEG-2, MPEG-4. Foloseste codecurile libavcodec din ffmpeg pentru decompresia video, iar pentru postprocesare codul de la mplayer pentru a imbunatati calitatea vizuala la filmele cu bitrate mic si se bazeaza pe filtrul DirectShow de la XviD.
FFDShow: FFDShow

AC3Filter:
AC3Filter este un decoder audio de inalta calitate si filtru procesor folosit pentru decodarea pistelor audio din filme (DVD, MPEG4 si altele). Este capabil sa decodeze piste audio multicanal cum ar fi DTS 5.1, Dolby 5.1 si nu numai, folosite in coloanele sonore de pe DVD si filmele in format HD. Desi acest codec sa gaseste integrat si in pachetul K-Lite, cine are nevoie de el il poate lua si separat de la adresa de mai jos.
AC3Filter: AC3 Filter

De asemenea, ai putea dori...