USB Safeguard – aplicatie pentru parolarea memoriilor flash

usb-safeguard

USB Safeguard este o aplicatie portabila cu ajutorul careia va puteti parola datele de pe memoriile portabile (stick-uri USB, carduri de memorie, etc). Programul foloseste pentru criptarea datelor algoritmul AES (pe 256 biti), datele fiind accesibile doar prin interfata aplicatiei dupa introducerea parolei. Programul ofera posibilitatea de a folosi o tastatura virtuala, care are scopul de a evita programele de tip keylogger. O optiune isteata! Pentru a utiliza aplicatia este nevoie sa copiati fisierul executabil usbsafeguard.exe pe stick-ul USB, sa o porniti si sa configurati parola. *Atentie: nu schimbati locatia executabilului aplicatiei, deoarece nu va mai recunoaste parola si datele protejate. Functioneaza numai daca o porniti din locatia din care s-a rulat prima data.
USB Safeguard mai dispune si de cateva optiuni de navigare pe internet, hai sa-i zicem „discreta”. Protejarea datelor de pe un stick USB este importanta astazi, din cauza marimi din ce in ce mai reduse a acestor dispozitive, fiind usor de pierdut sau furat. Varianta free ruleaza pe stick-uri de maxim 2GB. Mai multe amanunte veti gasi pe pagina producatorului.
USB Safeguard: http://usbsafeguard.altervista.org/download.html

If you like it:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon0Pin on Pinterest0Share on Tumblr0

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *