SanDisk ULLtraDIMM DDR3 400GB SSD

sandisk-ulltradimm-400gb-ssd

SanDisk, in parteneriat cu Diablo Technologies, revolutioneaza stocarea datelor prin plasarea SSD-urilor pe magistrala de memorie. SSD-ul ULLtraDIMM DDR3 de 400GB este ultima reusita a celor de la SanDisk. ULLtraDIMM DDR3 SSD se conecteaza la BUS-ul de memorie prin sloturi DIMM standard, pentru a reduce decalajul de viteza dintre dispozitivele de stocare si memoria RAM.

Cu o latenta de scriere mai mica de 5 microsecunde la nivel de DIMM, noua tehnologie impune de asemenea existenta unui software care sa stie sa lucreze cu asemenea de latente. Astfel, SanDisk a dezvoltat platforma proprietara numita Guardian Technology ™, pentru a putea satisface nevoile de lucru intensive si latentele mici ale SSD-urilor ULLtraDIMM.

sandisk-ulltradimm-ssd

SSD-urile ULLtraDIMM au aplicatii pe servere, acolo unde este necesara o putere de calcul mare si timp de raspuns extrem de mic. ULLtraDIMM utilizeaza doua controlere Marvell 88SS9187 care ruleaza platforma software Guardian Technology ™. Acest tandem ofera performante aleatoare de citire/scriere de 140.000/40.000 IOPS si viteze secventiale de citire/scriere de pana la 880/600 MB/s.

Memoriile SanDisk eMLC NAND de 19nm folosite pe aceste SSD-uri, suporta pana la 10 DWPD (Drive Writes Per Day) si sunt garantate 5 ani. SSD-urile ULLtraDIMM au de asemenea un MTBF (Mean Time Between Failures) de 2.500.000 de ore. Cel mai important atribut insa, este latenta de 5 microsecunde care submineaza si pe cele mai noi SSD-uri NVMe pe PCIe de la Samsung sau Intel.

Mai multe despre aplicatiile si caracteristicile complete ale SSD-urile ULLtraDIMM de 200 si 400 GB puteti gasi aici: SanDisk

If you like it:Share on Facebook29Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon1Pin on Pinterest1Share on Tumblr0

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *