ADATA a lansat prima memorie DDR4 la 2133 MHz

ADATA Technology, un producator de top al memoriilor DDRAM de inalta performanta, a lansat pe piata prima memorie DDR4. Premier DDR4 2133 MHz Unbuffered DIMM este prima memorie de acest fel compatibila cu noua platforma Intel Haswell-E si gandita pentru performante extreme.

adata-premier-ddr4

Viteze de transfer mai mari si o eficienta sporita a consumului de energie, sunt doua din caracteristicile principale ale noului model ADATA Premier. Cu viteze de pana la 2133 MHz si o latime de banda de transfer care atinge 17 GB/s, Premier DDR4 2133 Unbuffered DIMM ofera o mai mare eficienta a transferului de date decat generatiile anterioare de DDRAM. Comparativ cu DDR3, memoria Premier DDR4 DIMM dispune de frecvente de ceas mai rapide si consum redus de energie.

Cu o tensiunea de alimentare de 1.2 V, noul Premier DDR4 poate duce la un consum de energie redus cu 20%, ceea ce o transforma intr-o componenta ecologica. Acest lucru va duce in timp la costuri mai mici si o performanta generala imbunatatita pentru viitoarele modele de calculatoare si nu numai. ADATA nu specifica nimic de latenta memoriei, insa se crede ca este vorba de CL15. Desi pretul nu a fost declarat oficial, surse din interior vehiculeaza un pret de aproximativ 95 de dolari pentru un modul de 4GB DDR4 si aproximativ 190 de dolari pentru un modul de 8 GB DDR4.

adata-premier-ddr4

De luna viitoare este asteptata si lansarea placilor de baza cu tehnologia Intel Haswell-E asociate cu procesoarele din seria Core i7-5800/5900 si chipset-ul Intel X99.

Sursa

If you like it:Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon1Pin on Pinterest1Share on Tumblr0

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *